telephone Comenzi la domiciliu: 0724 - 314.594

Am implinit 5 ani!

2012 a fost anul de start pentru Due Fratelli, in Oradea. Dupa 12 ani de experienta acumulata in Italia, la un restaurant cu traditie, lasat mostenire copiilor, din generatie in generatie, ne-am intors acasa, la Oradea, dornici sa facem cu adevarat o diferenta in piata de food locala. Munca sustinuta, ingrediente de cea mai buna calitate si un dialog permanent cu clientii, aceasta este reteta simpla, dar sigura, care sustine un business in aceasta industrie atat de pretentioasa.

Due Fratelli a devenit in acesti ani un brand local iubit nu numai de oradeni. Oaspetii italieni regasesc aici gustul preparatelor de acasa si, desigur, acest lucru ne flateaza. Suntem mandri de munca noastra si ne straduim zilnic sa punem pe masa clientilor ceea ce promitem.

In 2014, am deschis prima piadinerie din Oradea, in centrul orasului, intr-o zona business. Clientii nostri s-au bucurat sa redescopere piadinele (vezi aici detalii) degustate in vacantele din Italia, ca un pranz rapid si lejer, de savurat intre doua intalniri sau la o discutie de business.

Au urmat apoi cele doua locatii Pizza e Panino, una pe Str. Republicii, pietonala Oradiei, si una in Sanmartin. Extinderea businessului a fost fireasca, ca raspuns la cererea tot mai mare de preparate culinare de calitate.

In acest moment, Due Fratelli insumeaza 4 locatii:
-Pizzeria: Str. Roman Ciorogariu nr. 39
-Piadineria: Str. Republicii nr. 13, vis-a-vis de BNR. Vezi pagina de web aici
-Pizza e Panino: Str. Republicii (pietonal, langa RDS-RCS)
-Ristorante Pizzeria Due Fratelli – Sanmartin (vis-a-vis de Primarie)