Despre noi

2012 a fost anul de start pentru Due Fratelli, in Oradea.

Dupa 12 ani de experienta acumulata in Italia, la un restaurant cu traditie, lasat mostenire copiilor, din generatie in generatie, ne-am intors acasa, la Oradea, dornici sa facem cu adevarat o diferenta in piata de food locala. Munca sustinuta, ingrediente de cea mai buna calitate si un dialog permanent cu clientii, aceasta este reteta simpla, dar sigura, care sustine un business in aceasta industrie atat de pretentioasa.

Due Fratelli a devenit in acesti ani un brand local iubit nu numai de oradeni. Oaspetii italieni regasesc aici gustul preparatelor de acasa si, desigur, acest lucru ne flateaza. Suntem mandri de munca noastra si ne straduim zilnic sa punem pe masa clientilor ceea ce promitem.

In 2014, am deschis prima piadinerie din Oradea, in centrul orasului, intr-o zona business. Clientii nostri s-au bucurat sa redescopere piadinele (vezi aici detalii) degustate in vacantele din Italia, ca un pranz rapid si lejer, de savurat intre doua intalniri sau la o discutie de business.

A urmat apoi deschiderea Pizza e Panino de pe Str. Republicii, pietonala Oradiei (in 2020 ne-am relocat în Lotus Retail Park Ioșia) iar in 2018 am deschis Ristorante Pizzeria Due Fratelli – Sanmartin (vezi aici).

In 2019, am deschis o noua locatie Pizza e Panino, in Pasajul Vulturul Negru.

Marea surpriza a anului 2019 a fost extinderea brandului Due Fratelli in Cluj-Napoca (vezi aici).

In acest moment, Due Fratelli insumeaza 5 locatii, in Bihor:

  • Pizzeria: Str. Roman Ciorogariu nr. 39;
  • Piadineria: Str. Republicii nr. 13, vis-a-vis de BNR. Vezi site-ul Piadineriei aici;
  • Pizza e Panino: Lotus Retail Park Ioșia;
  • Pizza e Panino: Pasajul Vulturul Negru, vis-a-vis de Columbus;
  • Ristorante Pizzeria Due Fratelli – Sanmartin, vis-a-vis de Primarie. Vezi site-ul aici.

Table Reservation